باسمه تعالی

موفقیت در عرصه رقابت­های بین المللی ورزش، ارتقاء ورزش همگانی و توسعه موضوعات مرتبط با تندرستی مانند؛ بهبود کیفیت زندگی از طریق پیشگیری اولیه در گرو داشتن تجهیزات و امکانات مناسب و به ویژه مبتنی بر فناوری های دیجیتال قوی می باشد. حوزه علوم ورزشی و تندرستی به دلیل ماهیت بینابینی و ارتباط و تعامل با تمامی علوم می تواند جایگاه ویژه ای برای تحقق علایق علمی و پژوهشی محققان در راستای توسعه، بهبود و گسترش خدمات فناورانه ورزشی باشد و فرصت‌های بیشتری برای بهبود عملکرد ورزشکاران و تجارب خدمات ورزشی ارائه ‌دهد. دعوت صمیمانه ما را به اولین همایش ملی نوآوری و فناوری در ورزش و تندرستی که توسط دانشکده علوم ورزشی و تندرستی دانشگاه تهران با  همکاری مشترک پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و در تاریخ 26 اردیبهشت ماه سال 1403 برگزار می شود، پذیرا باشید. در این همایش سعی می شود تا شرایطی برای کسب بینش و تبادل نظر در قالب سخنرانی ها، کارگاه ها و بحث های جانبی با مربیان، محققان، تولیدکننده ها و تصمیم گیرندگان در تمام سطوح، برای شرکت کننده ها در همایش ارائه شود و دانشگاهیان با مسئولین و مجریان صنعت با یکدیگر ملاقات کرده و در مورد یافته های اخیر، تحقیق، توسعه و نوآوری و فن آوری ها در ورزش بحث کنند. تقویت گفتگو در مورد یافته‌های اخیر و ایده‌های نوآورانه و فناورانه در حوزه ورزش و تندرستی، اولین هدف ما است. هدف بعدی شناسایی استارت آپ ها و معرفی آنها به پارک علم و فناوری و مرکز نوآوری و فناوری ورزشی دانشگاه تهران جهت حمایت تا دستیابی به موفقیت است. از سوی دیگر حضور غرفه داران در قالب حامیان همایش یا مشارکت آزاد می­تواند موجب طرح چالش های موجود برای ورود به حوزه عملیاتی شود. از این رو، مایلیم از دانش پژوهان و سایر متخصصان از همه اقشار و فعالیت های ورزشی دعوت کنیم تا تخصص و اقدامات خود در حوزه ورزش و تندرستی را به اشتراک بگذارند.

با احترام

شهزاد طهماسبی بروجنی